0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

Kezdőlap
Webshop
KapcsolatSaját fiók

Személyes átvétel

8112, Zichyújfalu, Kastélykert 1

A személyes átvétel ideje: kizárólag előzetes egyeztetéssel a következő elérhetőségeken

Kiszállítás:

Áruházunkban az alábbi kiszállítási és fizetési lehetőségek közül választhat:

GLS futárszolgálat és Foxpost csomagautomata

30.000 Forint rendelési érték felett a kiszállítás ingyenes!

GLS futárszolgálat:

GLS CsomagPontra kért rendeléseknél egyes helyeken készpénzzel és bankkártyával is lehet fizetni (érdemes az adott CsomagPontnál előre megérdeklődni) Amennyiben a kiszállítást GLS csomagautomatába vagy GLS CsomagPontra kéri, így a szállítási cím rovatban vagy megjegyzésben rendeleskor a csomagautomata címét kell megadni.

  • A csomag feladásakor a GLS Futárszolgálat rendszere e-mailben értesíti a címzettet, hogy a következő munkanapon csomagja kiszállításra kerül. Az e-mail tartalmazza a csomagszámot és az esetleges utánvét összegét. A kiszállítás napjának reggelén értesítést kap a címzett, mely tartalmazza a futár telefonszámát, a GLS Ügyfélszolgálat telefonszámát és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről. A kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre a címzetteknek.
  • GLS CsomagPont kereső: https://gls-group.eu/HU/hu/csomagpont-kereses Kiszállítási idő: 1–3 munkanap Szállítási díj: 1590, - Ft, Fizetés: Előre utalással (0,- Ft) vagy Utánvéttel, melynek ára + 400, - Ft

Ezek az árak kizárólag csak a Magyarországon belüli szállításra vonatkoznak. Amennyiben külföldre szeretné kérni csomagját, rendelése leadása előtt vagy utána közvetlenül érdeklődjön email-ben a szállítási költség árával kapcsolatban.

FOXPOST futárszolgálat:

Áruházunkban kérheti a rendelés kiszállítását Foxpost csomagautomatába is.

https://foxpost.hu/csomagautomatak

Amennyiben a kiszállítást Foxpost csomagautomatába kéri, így a szállítási cím rovatban vagy megjegyzésben rendeleskor a csomagautomata címét kell megadni.

Fizetési módok:

Kiszállítási idő: 1–3 munkanap Szállítási díj: 1390, - Ft, Fizetés: Előre utalással (0, - Ft) vagy Utánvéttel, melynek ára +350, - Ft

Fizetési módok:

Utánvét

Az utánvéttel való fizetési mód választása esetén az áru ellenértékének kifizetése az áru átvételekor az átvevőhelyen történik (futárnál vagy postaponton/csomagponton). Ennek a fizetési módnak kezelési költsége van, emiatt plusz 350 vagy 400 forintot számolunk fel csomagonként az alap szállítási díjon felül. Készpénzes fizetés esetén kérjük, hogy pontos összeget készítsen elő, mert a futárnál nincs minden esetben megfelelő mennyiségű váltópénz.

Banki előre átutalás

Amennyiben a banki előre átutalással történő fizetést választja, abban az esetben készletellenőrzést követően e-mailben Számlaértesítőt (Számla) küldünk, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat és a végleges pontos összeget. A Számla kiküldésétől számított 72 órán belül szíveskedjen bankszámlánkra átutalni a vételárat, ellenkező esetben rendelését semmisnek kell tekintenünk. Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy addig ne indítsa a banki átutalást addig, amíg a Számla meg nem érkezett postafiókjába! Az átutaláshoz szükséges adatokat a kiállított számla tartalmazza.

Ez alábbiakat is vegye figyelembe:

A csomag feladásáról és várható érkezéséről e-mailben fog értesítést kapni, így a félreértések és kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük rendelésének leadását követően rendszeresen figyelje a postafiókját. Amennyiben valamilyen rendellenességet tapasztal a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] címen. A rendelés leadásakor kérjük ellenőrizze, hogy pontos nevét, címét, email címét és telefonszámát adta-e meg. A csomag kézbesítője nem feltétlenül fogja ismerni a helyi sajátosságokat, így amennyiben szükséges, adjon meg további, a sikeres kézbesítést segítő információkat. Amennyiben a kézbesítés az Ön hibájából hiúsul meg, a csomagot csak a szállítási díj újbóli kifizetését követően tudjuk ismét átadni a kiszállítónak. Fontos, hogy amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor ne vegye át és minél előbb értesítsen minket a történtekről.

24/7 Hozzáférés

Szabadnapok és szünetek 
nélkül dolgozunk

Biztonságos fizetés

100% -os védelem 
adattitkosítással

Minőségi garancia

Minden termék 
tanúsítvánnyal rendelkezik.

Szállítás

A postadíj költsége már 1390 Ft -tól 1–5 napos kézbesítés

FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Vetom probiotikumot, mely nagyon erős, amely helyreállítja és megőrzi a bélnyálkahártya szerkezetét és a gyomor mikroflóráját.
Hírlevél Feliratkozás
További információk
home